PR: ”Walk With Me” – ny single med Eurovision-vinder Loreen

Foto: Anders Grahn / Press Release

Næsten to år er gået, siden vi hørte nyt fra Eurovision-vinder Loreen, men nu er det tid. I løbet af de to år har hun arbejdet med nogle af musikindustriens førende producenter i studier over hele verden.
Singlen “Walk With Me” bliver startskuddet, og mere musik er på vej i 2020.


– Da jeg blev bedt om at fortolke sangen ‘Walk With Me’ til Ellos’ “Made by Women”-kampagne, så jeg det som en mulighed for at tale til en større skare. Det er et brand, der henvender sig til alle og ikke udelukker nogen. Alle kvinder har ret til deres egen identitet og til at udtrykke sig gennem deres tøjstil og kreativitet. Desuden er sangen skrevet af en kvinde, Julia Jonas, forklarer Loreen.

Advertisement

At manifestere sit eget udtryk

At manifestere sit eget udtryk er noget, der er vigtigt for Loreen, og hun har arbejdet intenst med dette siden den sidste udgivelse, både musikalsk og visuelt.

”… Via det kreative at bestræbe sig på forebyggelse af segregation*, fordomme, racisme og frygt, er noget, der gennemsyrer mit arbejde og er et konstant tilbagevendende tema i min musik og mine visuelle værker. Jeg vil altid spejle og styrke individet i sig selv, så det lettere kan handle ud fra empati og kærlighed snarere end omvendt, forklarer Loreen.

“Walk with me” er produceret af Loreen sammen med Samuel Starck.

*Segregation: opdeling i adskilte grupper efter fx. etniske, køns- eller sociale karakteristika

Følg Loreen på de sociale medier:

Instagram: @loreenofficial
Twitter: @LOREEN_TALHAOUI
Facebook: Loreen Official