Datoen for Dansk Melodi Grand Prix 2021 offentliggjort

Foto: Michael Thygesen / www.good-evening-europe.dk

Dansk Melodi Grand Prix 2021 afholdes den 6. Marts 2021. Det oplyser dr.dk i dag i forbindelse med en deling af reglerne for næste års konkurrence.

I modsætning til tidligere år, så vil der næste år kun deltage 8 sange, ligesom showet ikke afholdes i et stort venue, men i stedet i DR-byen.

Advertisement

Det fremgår også af reglerne, at et redaktionelt fagligt bedømmelsesudvalg nedsat af DR, udvælger sange blandt indsendte bidrag og bidrag via en særskilt dialog med den danske musikbranche.

Semifinale nævnes ikke i reglerne, hvorfor det må formodes at man har valgt at lade denne udgå i 2021.

Sange, der uploades inden 20. november 2020 vil blive lyttet igennem med sigte på en evt. deltagelse i Dansk Melodi Grand Prix 2021.

Ifølge DR er, er ambitionen, at Dansk Melodi Grand Prix skal være Danmarks største musikfest og en fejring af dansk musik- og sangskrivningskunst, hvor sangene repræsenterer kvaliteten og bredden på den danske musikscene. Og det er et håb, at vindersangen på grund af sin høje kvalitet har potentiale til at repræsentere dansk musik og dansk kultur på fornemste vis ved Eurovision Song Contest.

Reglerne er underskrevet af Søren Therkelsen, som er producent for DR Event og partnerskaber.

Kilde: dr.dk