Hilda Heick laver julesang med Vild med Dans-vinder Jakob Fauerby

Fire gange har Hilda Heick deltaget i Dansk Melodi Grand Prix sammen med gemalen Keld. Nu er Hilda klar med julesangen ‘Hvis en ged er alt, jeg får’, som er en støttesang for Folkekirkens Nødhjælp.

Hilda Heick er i øjeblikket en travl dame. De 74-årige sangerinde imponerer fredag efter fredag på Danmarks mest kendte dansegulv, Vild Med Dans-scenen, sammen med dansepartner Michael Olesen.

I dag udkommer en ny jule-støttesang, som den garvede Melodi Grand Prix- og Dansktop-sangerinde har lavet sammen med sidste års Vild Med Dans-vinder Jakob Faurby for Folkekirkens Nødhjælp.

Advertisement

Gedebanko aflyst på grund af corona

Det var slet ikke planen, at Hilda Heick og Jakob Fauerby ville lave en sang, fortæller Hilda Heick.

– Vi skulle have lavet gedebanko og forskellige sjove ting. Men corona har jo betydet, at vi ikke har kunnet samle en masse mennesker. Og så fandt Jakob på, at vi skulle lave en sang, hvor han giver mig en ged.

Hilda Heick

– Det var en hurtig beslutning, at vi ville gøre det. Jeg fik sangen sidste søndag, og så gik vi i studiet onsdag.

Skuespiller og sidste års vinder af Vild Med Dans, Jakob Fauerby, skulle have været i Nepal for at sætte fokus på gedeprojekter som ambassadør. Men dette måtte aflyses på grund af corona.

Hilda Heick var selv i Nepal i 2017 sammen med sin mand, Keld Heick og var derfor helt indstillet på et samarbejde med Jakob Fauerby.

Keld Heick, som for tiden ikke ser så meget til Hilda på grund af Vild Med Dans-træningen, har også medvirket på støttesangen. Det er ham, der spiller guitar på den.

“Hvis en ged er alt, jeg får” er skrevet af Jakob Fauerby, Kasper Holm Larsen og Mads Løkkegaard, og udkommer i dag fredag den 20. november.

Stream / Download her >>