DMGP: Bookmakerne har én storfavorit

Conf3ssions stiller op i Melodi Grand Prix 2022 i Boxen den 5. marts, hvor Danmark skal finde sin repræsentant til Eurovision Song Contest
Foto: DR

Lørdag er der Dansk Melodi Grand Prix 2022, når otte kunstnere går på scenen i Boxen i Herning for at dyste om æren af at repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest i Torino.

På forhånd tegner det, ifølge flere fanafstemninger, til at blive en meget tæt affære, men ifølge bookmakerne kan vi godt vinke farvel til spændingen allerede nu.

Advertisement

Bookmakerne mener nemlig, at Conf3ssions og sangen Hallelujah bliver en stensikker vinder af Dansk Melodi Grand Prix. De tre gospelsangere ligger pt. omkring odds 2,25 hos de fleste bookmakere, hvilket svarer til en sejrschance på 34%.

Conf3ssions bliver fulgt af Reddi og den hårdtslående The Show, som ligger med en vinderchance på 21%.

Tredjepladsen ser der til gengæld ud til at være lidt kamp om. På forhånd lå Fuld Effekt til at være favoritter med sangen Rave Med De Hårde Drenge, men de seneste dage har Josie Ellinor & Jack Warren hentet mere og mere ind på dakkedak-drengene med deres lidt mere afdæmpede Let Me Go.

Bookmakerne har derimod ikke den store fidus til hverken Morten Filipsen, Patrick Dorgan, Der Var Engang eller Juncker, som skal levere en overraskelse, hvis de skal i top tre.