Torino LIVE dag 6 – Liveblog fra PalaOlimpico (semi 1/2 + The Big 5)

Foto: CORINNE CUMMING

Prøverne forud for Eurovision 2022 har allerede været i gang i 5 dage på scenen i PalaOlimpico. I går blev dørene åbnet til pressecentret i Torino, hvor ca. 500 journalister fra mere end 100 lande over de kommende dage rykker ind for at dække eventet. Derudover har EBU i lighed med sidste år givet yderligere 1000 journalister adgang til det virtuelle pressecenter, hvor de åbne prøver såvel som pressekonferencer kan følges virtuelt.

Vi er på Good Evening Europe både til stede i det fysiske pressecenter og i det virtuelle, og vil vil hver dag frem mod den 14. maj opdatere dig med liveblogs, interviews, video og nyheder.

Advertisement

I dag skal vi se de sidste lande fra semifinale 1 på scenen for 2. gang, hvorefter første del af landene i semifinale 2 går på scenen for 2. gang. Sidst på dagen er det The Big 5-landenes tur på scenen for første gang. Disse prøver er lukkede for pressen.

Sådan forløber 2. runde af de tekniske prøver

Når artisterne og deres team ankommer til venue, ligger der et fastlagt program for dem. Første land på scenen ankommer i dag 9:00 og er færdige kl. 11.30, hvorefter der sandsynligvis er planlagt interviews for artisten.

Detaljeret program:

  1. Ankomst til venue / Hår og makeup (45 minutter)
  2. Backstage området (15 minutter)
  3. 2. tekniske prøve på scenen (20 minutter)
  4. Første prøve på scenen (30 minutter)
  5. Viewing Room for evaluering af prøven (20 minutter)
  6. Pressekonference (20 minutter)

Liveblog

(Indlæser herunder)

Husk at vi følger prøverne dagligt fra 30.04 til 14.05 og har folk både i online pressecentret og i det fysiske pressecenter i Torino. Følg med på Eurovision.dk, Facebook, Twitter, Youtube og Instagram.

Foto: Eurovision.tv