DMGP 2012: Genvalg til Aalborg som værtsby

Der har den seneste uges tid verseret adskillige rygter blandt Grand Prix-fans omkring valget af næste års værtsby. Allede en uge forud for offentliggørelsen, var TV2 Nord ude med nyheden om at det bliver Aalborg, der skal lægge rammer til Dansk Melodi Grand Prix 2012.
Mandag kom så det officielle pressemøde, som bekræftede rygterne. Der blev også sat dato på showet, som kommer til at løbe af stablen lørdag d. 21. januar 2012.

Aalborg har allerede været vært for Dansk Melodi Grand Prix 4 gange, nemlig i 1992, 2006 og 2010 samt for en semifinale i 2007.

Advertisement

“Dansk Melodi Grand Prix er kronjuvelen i dansk underholdning, og vi lægger op til en kæmpe folkefest. Det er Aalborg og deres Kongres & Kultur Center i dén grad i stand til at løfte”, siger underholdningsredaktør Jan Lagermand Lundme og tilføjer:

“Vi glæder os til at finde en stærk repræsentant, der kan vinde det internationale Melodi Grand Prix i Aserbajdsjan i foråret 2012.

“Vi er utroligt glade for at have Melodi Grand Prix tilbage i Aalborg, og der er lagt op til en gigantisk folkefest, når Dansk Melodi Grand Prix indtager Aalborg”, udtaler Ernst Trillingsgaard, direktør i Aalborg Kongres og Kultur Center.

Dansk Melodi Grand Prix 2011 kommer til at følge samme model, som man har benyttet de sidste 3 år og som har sikret Danmark flotte placering i Eurovision.
Det betyder, at der bliver afholdt én stor finale, hvor tre-fire af deltagerne er inviteret med på et wildcard af DR, mens en hemmelig jury af fagfolk vælger de resterende numre ud blandt de bidrag, som sendes til DR.

Sidste frist for indsendelse af sange til Dansk Melodi Grand Prix 2012 er mandag 26. september kl. 12.

Finalen sendes som sædvanligt på DR1 med Felix Smith som vært, mens billetter til live-showet kan købes via billetnet.dk fra fredag 30. september 2011