PR: Eurovision-stjernen Benjamin Ingrosso giver koncert i Danmark

Foto: Mette (GEE)

Den svenske sanger/ sangskriver Benjamin Ingrosso kommer til Danmark til november og giver koncert på hhv. Lille Vega i København og Train i Aarhus. Link til billetsalget nederst i artiklen.


Benjamin Ingrosso, 21-årig kunstner og sangskriver fra Stockholm, har været omgivet af musik hele sit liv. Han begyndte at skrive sange i en ung alder, og har udviklet sig til en af Sveriges mest spændende, nye kunstnere. 

Efter at have repræsenteret Sverige i Eurovision, med sin egen sang “Dance You Off” og den øjeblikkelige succes efter hans roste optræden i det populære tv-show, har Benjamin Ingrosso også udgivet sit debutalbum “Identification”.

Advertisement

Udover at vinde den bemærkelsesværdige svenske Rockbjörnen pris for “Best Live Male Artist”, er hans album blevet godt modtaget af flere musikjournalister:

“En udgivelse på højde med Aviciis og Zara Larssons debutalbums”. “Identification” er et bedste svenske pop albumdebuter i 2010’erne” skrev pressen blandt andet.

Albummet gik straks ind som nr. 1 i Sverige, og med dybe tekster om alt fra kærlighed til lidenskab, forræderi og forvirring, demonstrerer Benjamin sin musikalske overlegenhed med inspiration fra 70’ernes soul, den moderne pop og fra klassiske film.
Nyeste single “Costa Rica” og et helt nyt album forventes til efteråret.

Lyt til ‘Identification’ på Spotify

Med over 82 millioner streams er Benjamin Ingrosso et af de mest spændende navne på den svenske musikscene i dag og med sit store talent for tekster og melodier og hans tilstedeværelse på scenen – er dette kun begyndelsen for unge Benjamin Ingrosso.

Køb billetter

Ingrosso giver 2 koncerter i Danmark. Den 3. november kan du opleve ham på Lille Vega i København og den 8. november giver han koncert på Train i Aarhus.

Billetpris Lille VEGA: 165 kr. + gebyr

Billetpris Train: 120 kr. + gebyr

Billetsalget er i gang og billetter kan købes via livenation.dk og ticketmaster.dk