50% rabat på “Forårskuller” – drive in-show med Kirsten Siggaard m.fl.

Der er garanti for høj stemning og højt humør, når det store show “Forårskuller” går på scenen. Med Good Evening Europe kan du lige nu spare 50% på billetten til showet i Odense på lørdag den 10. april kl. 16.30.

Lige om lidt springer træerne ud, dagene bliver længere og vejret mildt. Med andre ord er der forårskuller i luften og vi trænger alle til en vaskeægte fest, noget at grine af og synge med på. Du kan synge lige så højt du vil, og selvom du sidder sammen med andre, så sidder du behageligt og godt i din egen bil og lytter til de medvirkende på scenen igennem radioen i bilen.

Advertisement


Du kan opleve Kirsten Siggaard, når hun lufter sit store Grand Prix katalog, Klaus og Servants sørger for sikre fest-hits, mens Stine & Martin sørger for en masse at grine af. Stine & Martin har sat showet sammen, hvilket de har en stor erfaring med fra Cirkusbygningen i København. Derfor kan vi garantere et varieret show, hvor vi kommer hele vejen rundt i manegen.

Lyder det som en lovende cocktail? Så er det nu du skal slå til. Vi har fået et super godt tilbud til Good Evening Europe‘s læsere, som får 50% på billetten til forestillingen på lørdag den 10.04.2021 kl. 16.30. For helt ned til 217,50 kr. kan du fylde bilen op med venner eller familie og få en tiltrængt koncertoplevelse.

Få 50% rabat på “Forårskuller” – lørdag, 10.04.2021, 16:30 >>

Begivenhed på Facebook.

https://www.facebook.com/GoodEveningEurope/posts/2629325587357729?cft[0]=AZWltIBgURlSYxb3u0H_rrGre7hMp_NA-92A_MrCaM_df7Go3pTa_yOGEyVYjDND8CMsVqzaRq7Nr5IcBhi-qH-uJhlK8_CpdMKEEe9L5jL06v_rSuerTDlMIrF2GVIDfn4_6U0Ee9M6xxmxpvDaqu7UWJ1_fXEhstnxBL3GbMmmuAvbXlaXhV34H6SolPVNd2qEoOrr_56Qm1pMevS10kmk1kqw0_kqdjXSlhj1XoPbqg&tn=R]-R

Præsentation af de medvirkende

Kirsten Siggaard behøver ikke den store introduktion, for hun har siden 80’erne leveret adskillige legendariske Grand Prix-sange.

Klaus og Servants har igennem mange år fyldt den ene festglade hal efter den anden. De senere år har de nærmest kunne opleves én gang om ugen på DK4 i programmet Tip Et Hit. De er om nogen leveringsdygtige i sikre syng-med-hits.

Stine & Martin har en fortid i Skagen Revyen, Bakkens Hvile og som det sjove makkerpar fra Cirkusbygningen og Tivoli Cabareten. Du er sikkert stødt på deres berygtede Hr. og Fru. Danmark figurer “Birgit & Helge”, der også kigger forbi i løbet af showet.

ForårsKuller starter på lørdag i Odense og tager herefter på tour i april. Udover Odense så kommer showet også til Aalborg, Vejle og Esbjerg. Du kan se alle tilgængelige shows og købe billetter her.

Udover ForårsKuller så byder touren også BørneSjow for alle børn og barnlige sjæle samt showet KunForVoksne, hvor man bl.a. kan opleve livekoncert med Bryan Rice og CryBaby, comedy og meget andet. Disse shows er ligesom ForårsKuller på turné i Odense, Vejle, Esbjerg og Aalborg og arrangeres som drive in-events.