Før showet: Bettingekspert Claus Dejligbjerg giver spiltips

Foto: Agnethe Schlichtkull DR

Vi skal have fundet vinderen af det danske Melodi Grand Prix 2022 og vi har kontaktet bettingekspert Claus Dejligbjerg fra tipperen.dk for at høre hans bud på, hvem der render med billetten til Eurovison i Torino.

– Jeg synes det er svært at udpege den åbenlyse vinder i årets felt, men jeg har en lille håndfuld af sangene som jeg tror vil gøre det godt. Jeg kan godt lide ConF3essions med sangen “Hallelujah”, som fører flere afstemninger, og er bookmakernes favoritter.

Advertisement

– Værdimæssigt har jeg svært ved at se odds 2.25 er godt ud fra studieversionen, men jeg kan ændre mening på denne hvis de gør det godt på scenen. Reddi og sangen “The Show” er den sang som på papiret vil vinde, og den havde været en oplagt vinder for 5 år siden. Jeg synes sangen er okay, og den kan være et godt bud på en vinder i aften, men igen sceneshow gør fra eller til her.

– Fuld Effekt og “Rave Med De Hårde Drenge” er langtfra en typisk Grand Prix sang, og jeg vil tro flere af de ældre seere vil få aftenkaffen galt i halsen når de hører den lidt “frække” tekst. Personligt håber jeg, Fuld Effekt vinder for de har charme og så er det bare sjovt! Jeg håber, de kan fyre den af på scenen og kan de det, så tror jeg de vælter hele salen og Danmark omkuld!

  • En lille outsider kan være Josie Elinor & Jack Warren “Let Me Go” er en god og stille sang som er tilforladelig god, jeg vil bestemt ikke udelukke den kan nappe en plads i top 3.
  • – Jeg vil ikke lægge hovedet på blokken og sige en vinder, men til nuværende odds og inden jeg har set generalprøven, ser jeg mest værdi i Reddi til odds 4 og Fuld Effekt til odds 5, begge hos Unibet. Et andet spil, som kan være interessant er hvilke 3 sange som går i top 3. Her er de 3 favoritter Conf3essions, Reddi og Fuld Effekt til odds 2.85 hos Danske Spil.
  • – Hjertet siger Fuld Effekt, men hovedet siger det er svært at udpege vinderen i år.
  • Vi siger tak til Claus Dejligbjerg for hans point på årets Melodi Grand Prix, og husk at kig på tippereb.dk for det kan være det kommer et bud på vinderen op til showets start.